Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 25, 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών – Βρέθηκαν πάνω από 7 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το μεσημέρι της Πέμπτης

(24/10) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 37χρονος Έλληνας και 29χρονος αλλοδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση ατόμων που δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, επετεύχθη ο εντοπισμός των κατηγορουμένων και η πιστοποίηση της δράσης τους

 Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, εντόπισαν τους κατηγορούμενους εντός σταθμευμένου οχήματος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τους κάλεσαν σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κιλά και 875 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης εντός του οχήματος, διαχωρισμένα σε 4 νάιλον συσκευασίες. Και οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Επιπρόσθετα σε έλεγχο εντός του σπιτιού των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 35.2 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • πλήθος νάιλον συσκευασιών και
  • το χρηματικό ποσό των 1.130 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου